Etiquetes

dimecres, 13 d’octubre de 2021

CIRCUIT DE PATINS I DE PATINETS A LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Del 16 al 22 de setembre s'ha dut a terme a tot el continent la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany porta per lema "Fes salut! Mou-te de manera sostenible". 

Aquesta proposta s'emmarca a l'European Mobility Week en la que més de 2.800 ciutats de 51 països organitzen activitats similars durant una setmana per tal de conscienciar la ciutadania sobre un model de mobilitat que s'allunyi del domini absolut del cotxe i es torni una mica més saludable, segur i sostenible. 


Canviant la nostra manera de moure'ns per la ciutat podem augmentar els nostres nivells d'activitat física, millorar la qualitat de l'aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir la major part dels accidents de trànsit. 

Des de l'àrea d'Educació Física i Salut, com ja sabeu, promovem cada curs accions dirigides a potenciar els objectius de la campanya i que, per descomptat, enllacin amb la nostra manera d'entendre l'educació i la nostra manera d'escoltar els nens i les nenes de les nostres aules. 

En el cas de Cicle Inicial, la proposta passava per la confecció d'un circuit de patins i de patinets a la Plaça del Círcol, tot aprofitant el circuit d'educació viària que hi ha instal·lat al qual li vam afegir alguns reptes, obstacles i rampes per acabar d'arrodonir-lo.

Si voleu fer un tastet de com va anar, podeu veure el vídeo que hem editat amb algunes de les imatges de les jornades prèvies i del mateix circuit; només cal que cliqueu aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada