Si fem cas de la dita que encapçala aquesta notícia, si prenem oli d'oliva, esquivem els mals. Doncs, no se'n parli més! Comencem l'any amb bons propòsits de salut i tancant el nostre projecte al voltant de l'oli d'oliva tot fent un tast.
Ens agrada menjar no només per viure, sinó
també per gaudir menjant; i per apreciar bé el menjar ho podem fer a través dels
sentits. La vista, l’oïda, el tacte, el gust i l’olfacte ens ajuden a entendre
les sensacions que trobem en els aliments.
Amb els nens i nenes de Primer i de Segon d'Educació Primària hem fet un tast d’oli d’oliva verge extra, que és el de millor qualitat. L’oli d’avui és de la varietat Picual, que és un tipus d’olivera que es diu així perquè fa unes olives punxegudes, amb forma de pic.
Amb els nens i nenes de Primer i de Segon d'Educació Primària hem fet un tast d’oli d’oliva verge extra, que és el de millor qualitat. L’oli d’avui és de la varietat Picual, que és un tipus d’olivera que es diu així perquè fa unes olives punxegudes, amb forma de pic.
Veieu-ne el resultat en aquest vídeo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada