Després de fer el nostre iogurt bio a la Setmana Bio de l'escola, ara toca el torn de combinar el iogurt natural amb el que més ens agradi.
Amb l'ajuda de les famílies, avui la classe d'Educació per a la Salut ha encetat les elaboracions culinàries i la primera tenia com a protagonistes els ingredients que les nenes i els nens han portat per a combinar amb el iogurt.
Hem portat de casa allò que més ens agrada per a convertir un iogurt natural ben normal en un de personalitzat. Ens hem trobat amb fruita fresca, fruita seca, cereals i també alguna llaminadura...
Abans de tastar-los, hem parlat dels beneficis de cadascuna de les famílies d'aliments que fan de "socis" dels iogurts.
A les votacions de les que més ens semblen saludables ho teníem clar: pensem que és més saludable afegir-hi la fruita fresca, la fruita seca, els cereals i, en comptades ocasions, alguna llaminadura; però només de tant en tant, eh?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada