Hem elaborat aquesta recepta amb els
nens i les nenes de Segon fent servir pasta integral, que és molt més saludable
ja que en el seu procés de fabricació, no n’han eliminat la pellofa que envolta
el gra. En aquest embolcall natural hi ha nombrosos nutrients que no trobem a
la pasta blanca i guanyem més fibra.
La pasta és un aliment que ens
aporta energia gràcies al seu alt contingut en hidrats de carboni. També ens
dóna proteïnes que afavoreixen el nostre creixement. Té pocs greixos i, per
aquest motiu, és molt saludable.
Les verdures que hem fet servir ens
aporten vitamines, minerals i fibra i podem fer servir les verdures que més ens
agradin per a preparar el plat.
La crema de llet ens aporta calci
per a tenir uns ossos i unes dents ben sans i forts; és digestiva i fàcilment
combinable en l’elaboració de moltes salses. Ara bé, cal tenir en compte el seu
contingut en greix, per tant, no cal abusar-ne.
Apa, ja us hem donat la llauna amb
tota la informació nutricional del plat. Ara, mireu com se’l mengen els nens i
les nenes de Segon!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada