Etiquetes

dissabte, 18 de març del 2017

MENÚ SALUDABLE DE KILÒMETRE ZERO: GASPATXO DE MADUIXOTS I RICOTTA I AMANIDA MULTICOLOR DE L'HORT DE L'ESCOLA!

A Educació per a la Salut hem cuinat la darrera recepta de làctics utilitzant el formatge Ricotta, el cosí italià del nostre mató. 

Ara que ja s'acosta el bon temps, volem cuinar un plat saludable, nutritiu, ben vitaminat i refrescant. Hem combinat el formatge amb les hortalisses bàsiques d'un gaspatxo però a més, hi hem afegit els maduixots i una mica d'alfàbrega.

Aquest seria el primer plat del nostre menú saludable i els nostres cuiners i cuineres, després de tres jornades de cuina, ja demostren molts bons hàbits i destreses; avui han aconseguit fer dues receptes en una jornada, ja que han elaborat una amanida multicolor amb els enciams i la col que han extret del seu hort. 

Això sí que és cuinar amb productes de proximitat, de quilòmetre zero, de fet, de l'hort al laboratori on cuinem no hi ha ni 150 metres...

Fora bromes! Estem molt contents i contentes del primer any de cuina dels nens i nenes de Segon amb les seves receptes de làctics i, a més, celebrem que puguin cuinar un plat elaborat amb hortalisses extretes del recentment inaugurat hort de l'escola, que han gestionat amb paciència i dedicació. 

Moltes felicitats a tots i a totes i molta salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada