Etiquetes

diumenge, 26 de novembre del 2017

DE L'HORT AL PLAT! AMANIDES A PRIMER I SEGON

El passat divendres, primera collita de l'hort de l'escola! Tomàquets cirerol, enciam meravella, fulla de roure verda i morada, enciam trocadero, rúcula, mostassa, escarola i algunes aromàtiques (menta, curry, julivert, cibulet i romaní) per amenitzar les salses vinagretes que servit per amanit els plats que els nens i nenes de Primer i de Segon han cuinat amb tot el que han collit del seu hort i amb alguns ingredients
més que hi han afegit, com les llimones del llimoner. 

El fruit del seu esforç durant aquests primers mesos de curs ha tingut recompensa en forma de vitamines! 

En petits grups han cuinat unes amanides boníssimes i a més, han convidat a la resta de cursos a tastar-ne una, ja que la producció ha estat molt bona! 

Ara, amb les forces que han agafat, tornaran a plantar noves hortalisses. Us continuarem informant però, mentrestant, aquí teniu un vídeo on podeu veure tot el procés, des de que arrenquen l'enciam a l'hort de l'escola fins que se'l mengen. 

No us ho perdeu! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada