Etiquetes

dissabte, 30 de novembre del 2019

A EDUCACIÓ FÍSICA, FEM JUDO A L'ATENEU

Com cada any, iniciem les activitats de promoció esportiva en col·laboració amb alguns clubs esportius locals per a donar a conèixer la seva oferta d’activitat física. 

Gràcies a la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, els alumnes de Cicle Inicial han participat aquesta darrera setmana de novembre d’una sessió d’iniciació al judo, impartides per en Cèsar del Club de Judo de Vilassar de Mar, que ens ha fet sentir com a casa tot iniciant-nos en aquesta pràctica esportiva. 

La sessió de la classe de Primer de Primària, d’una hora de durada, s’ha dut a terme a les instal·lacions que el Club de Judo té a l’Ateneu Vilassanès, el dimarts dia 26 de novembre i el grup de Segon de Primària hi ha pres part el dijous dia 28. 




En acabat, els nens i les nenes han rebut una invitació per a participar de forma gratuïta en dues sessions de judo. Malgrat les agendes extraescolars a aquestes alçades del curs ja estan força plenes, us animem a fer-lo servir i gaudir d'aquest tastet de judo ja sigui per a continuar practicant-lo com per a fer més gran el bagatge motriu de les vostres filles i dels vostres fills. 

Els continguts d’aquestes sessions de promoció esportiva mostren la tasca de diferents entitats esportives del municipi a tots els nens i nens que no encara no les coneixen i, alhora, són un complement a les activitats d’aquesta índole que ja es realitzen al centre durant les classes d’Educació Física, on creiem que cada vegada més, hi ha d’haver-hi presència d’esports de lluita, que comporten molt de respecte, disciplina i coneixement de les pròpies possibilitats a través del treball en parella. 

En aquest sentit, ens ha semblat adient afegir-vos un enllaç a un article de la revista digital Fosbury.cat, espai web que us recomanem perquè vol donar veu a les diferents pràctiques esportives que s'allunyen de les disciplines esportives més mediàtiques i ho fa d'una manera heterodoxa, reivindicativa, apreciant la diferència en l'activitat física del nostre entorn. Trobem en aquest espai web un interessant article que parla sobre "Els principals beneficis de les arts marcials per a infants" que en molts matisos encaixa amb la nostra manera d'enfocar l'activitat física.
 
Podeu consultar l'article fent clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada