Etiquetes

dijous, 13 de juny del 2019

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT ENS DIVERTIM FENT IOGA!

A diverses sessions d'Educació per a la Salut d'aquest tercer trimestre, a Cicle Inicial hem fet activitats d'iniciació al ioga. Hem fet un tastet de ioga aplicat a l'educació Primària ja que diferents estudis recents avalen els beneficis que aquesta pràctica genera tant a nivell individual com a nivell col·lectiu. 

Entre d'altres, obtenim beneficis al nostre sistema muscular, tonificant i millorant la capacitat de relaxació; el sistema respiratori augmenta la seva capacitat i elasticitat; es tonifica també el sistema cardiovascular a través de diferents postures i per últim, hem cercat maneres de crear nous ambients d'aprenentatge basats en la concentració, l'atenció, la gestió de les emocions i les tensions, la recerca del benestar interior, la memòria i el control dels impulsos tant a nivell individual com en grup. 

Val a dir que després de les primeres sessions d'iniciació, hem demanat també a l'alumnat que ens mostressin la seva opinió creativa al voltant de la confecció de noves postures de ioga que han compartit amb la resta de companys i de companyes. 

L'experiència ha estat molt positiva i aquí us en deixem algunes fotografies. 














 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada