Etiquetes

dissabte, 10 de març del 2018

A SEGON, FAN SALUT CUINANT AMB LACTIS: PASTA A LA CREMA DE LLET

Hem elaborat aquesta recepta amb els nens i les nenes de Segon fent servir pasta integral, que és molt més saludable ja que en el seu procés de fabricació, no n’han eliminat la pellofa que envolta el gra. En aquest embolcall natural hi ha nombrosos nutrients que no trobem a la pasta blanca i guanyem més fibra.

La pasta és un aliment que ens aporta energia gràcies al seu alt contingut en hidrats de carboni. També ens dóna proteïnes que afavoreixen el nostre creixement. Té pocs greixos i, per aquest motiu, és molt saludable.

Les verdures que hem fet servir ens aporten vitamines, minerals i fibra i podem fer servir les verdures que més ens agradin per a preparar el plat.

La crema de llet ens aporta calci per a tenir uns ossos i unes dents ben sans i forts; és digestiva i fàcilment combinable en l’elaboració de moltes salses. Ara bé, cal tenir en compte el seu contingut en greix, per tant, no cal abusar-ne.


Apa, ja us hem donat la llauna amb tota la informació nutricional del plat. Ara, mireu com se’l mengen els nens i les nenes de Segon!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada