Etiquetes

dilluns, 4 de febrer del 2019

IOGURTS ESCOLARS A EDUCACIÓ PER A LA SALUT

Teníem en ment oferir-vos aquest recull d'imatges del Projecte del iogurt que vam estar fent a la primera avaluació i un seguit de desconcerts no ens ho havien permès. 

De ben segur que us ho devien explicar a casa però ja hem pogut resoldre els inconvenients i pensàvem que hauríeu de veure les imatges d'aquest vídeo que, malgrat no recullen tot el procés, sí que mostren els punts més interessants i ho fan d'una manera que molt divertida. 

Comptant comptant amb l'habitual espontaneïtat de les nenes i els nens de 2n curs, mostrem el procés que van dur a terme les nenes i els nens de 2n curs de Cicle Inicial per entendre a Educació per a la Salut com es fa el iogurt, quins són els seus beneficis, varietats i les seves propietats saludables.

Alhora, ho vam enllaçar amb el "Creajoc" de Segon curs, el procés de creació de joguines amb materials de rebuig que fan tots els cursos a l'àrea d'Educació per a la Salut i on vam desenvolupar la nostra creativitat tot fent servir els pots buits de iogurt i altres lactis per a confeccionar joguines que ens donaren entretingudes estones de joc. 

Esperem que us agradi i us animem a fer-vos els vostres propis iogurts a casa vostra. 
Ep! I si no sabeu com es fan, només cal que ho demaneu als experts i a les expertes de la classe de 2n. 

Segur que us ho explicaran amb molt de gust!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada